augustus 2020

Wierdeweg 4 Leermens

augustus 2020

Lopende zaken

De Noord Nederlandse schorren blijven hun landschappelijke aantrekkingskracht op mij behouden. De intimiteit van de helaas vaak kwetsbare gebieden, het spanningsveld van zout en zoet die de vorm en vegetatie bepalen en laten veranderen.

Tempera op doek 40 x 130 cm

Wanneer zeekraal en schorrenkruid rood kleuren na de zomer beweegt mijn palet als vanzelfsprekend mee.

Tempera op paneel 40 x 50 cm
Tempera op paneel 40 x 50 cm
Tempera op paneel 40 x 50 cm

Aanschuiven

De Tafel van 10 staat nu op de meest ideale plek. De jongste werken aan de muren en lokale ingrediënten in de keuken komen nu meer dan ooit samen.

Zo gauw de omstandigheden het toelaten, bieden we weer de gelegenheid aan te schuiven aan de tafel van 10 met fijn en puur eten, wijnen, ontmoetingen en gesprekken. We houden je op de hoogte als het zover is.

Vanaf nu is het voor groepen die volgens de richtlijnen aan een tafel mogen zitten al mogelijk te boeken. Hierbij geldt een minimum van 8 tot maximaal 10 personen. Mail of bel ons om je in te schrijven.

Nieuw werk

Tempera op paneel 32 x 40 cm
Tempera op doek 98 x90 cm

Tempera op doek 98 x90 cm

Tempera op doek 98 x90 cm

Als je het prettig vindt om op deze wijze geïnformeerd te worden over mijn werk of te lezen wanneer je weer kunt aanschuiven aan de tafel van tien dan krijg je de envelop met lopende zaken zo’n twee keer per jaar toegestuurd.

Ik wens je alle goeds en hoop je binnenkort weer eens te ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens het Landelijke Atelierweekend op 5 en 6 september of 14 en 15 november. Maar je kunt ook altijd even mailen of bellen voor een afspraak. 

Uitschrijven

Om deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, kun je ons mailen of bellen met het verzoek je uit te schrijven.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide