Projecten

Open Atelier

Het Landelijk Open Atelierweekend was een succes. Er zijn tussen de 120 en 150 bezoekers geweest en ze kwamen niet alleen uit de omgeving maar uit het hele land. Voor allen die geweest zijn: bedankt voor uw bezoek, het was fijn u te ontmoeten.

Boek

Sinds 4 februari 2018 is er een boek verschenen over mijn werk.

Dit boek is te bestellen door € 15,00 ( € 20,00 incl. verzendkosten) over te maken op NL52 RABO 0107 6730 96 o.v.v. boek en uw adresgegevens.

Leen maakt een boek

Voor alle mensen die mijn werk hebben gesteund de afgelopen jaren, wil ik graag een boek uitgeven. Iedereen die wil helpen dit boek te realiseren, wil ik graag heel hartelijk bedanken.

U kunt ook Leens werk stimuleren door deel te nemen aan de financiering van de uitgave van een prachtig fotoboek. Alle sponsors van dit project ontvangen een persoonlijk bedankje van Leen en maken samen het project mogelijk. Sponsors die ‎€100 of meer doneren, ontvangen als eerste het boek, nog voor het in de winkel zal liggen.

Leen aan het werk

Om u een inzicht te verschaffen in hoe Leen werkt, plaatsen wij hier een aantal foto’s en een video-opname die samen een goed beeld geven.

Als u geïnteresseerd bent Leens studio te bezoeken of het proces eens zelf mee te maken, van schilderen met tempera tot het leren kijken naar het Noord-Nederlandse land, neem dan contact met ons op.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide